h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Erzincan’dan umrecilere eğitim semineri

Erzincan'dan umre turuna katılacak olan 210 umreciye, umre ibadetlerini doğru ve bilinçli bir şekilde yerine getirebilmeleri için eğitim seminerleri düzenlendi. Seminerlerde umre öncesi hazırlık, ibadetin önemi, sembollerin anlamı ve kadınlara özel konular gibi bilgiler paylaşıldı. Seminerde umrecilerin soruları yanıtlandı ve görüşleri alındı. Seminer, İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Erzincan’dan kutsal topraklara umre yapmak için yola çıkacak vatandaşlar için umre eğitim seminerleri düzenlendi. Erzincan’da yarıyıl tatilinde umre turuna katılan 210 umreciye, sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir şekilde umre ibadetlerini yerine getirebilmeleri için bilgilendirme seminerleri düzenlendi. Bu seminerlerde umre öncesi hazırlıklar, umrenin hikmeti, sembollerin anlamı ve kadınlara özgü konular gibi konularda bilgiler verildi. Toplantıda, umrecilerin soruları cevaplandırıldı ve görüşlerini paylaşmalarına fırsat verildi.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Çandır: Antalya tarım sektörü, desteklerden en iyi şekilde yararlanmalı

Sıradaki haber:

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Çandır: Antalya tarım sektörü, desteklerden en iyi şekilde yararlanmalı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.