h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Fırıncıların Ekmeği 10 TL’ye Satması İçin Belediyeden Sert Tepki Geldi

Fırıncıların Ekmeği 10 TL’ye Satması İçin Belediyeden Sert Tepki Geldi

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesindeki fırıncılar, 220 gram ekmeğin fiyatını 7 TL'den 10 TL'ye çıkardı. Bunun üzerine belediye, kendi fırınında üretim kapasitesini artırarak ekmeği 5 TL'den satmaya başladı. Belediye Başkanı, fahiş fiyat artışına karşı harekete geçeceklerini duyurdu. Belediye ekipleri, Emirdağ'da ekmek satış noktaları kurarken, bu hamle vatandaşlar tarafından büyük destek gördü.

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesindeki fırıncılar, 220 gram ekmeğin satış fiyatını 7 TL’den 10 TL’ye yükseltti. Bu durum üzerine belediye, kendi fırınında üretim kapasitesini artırarak ekmeği 5 TL’ye satmaya başladı.

İlçede 220 gram ekmeğin 7 TL’ye satıldığı fırıncılar, fiyatı 10 TL’ye çıkarmaya karar verdi. Bunun üzerine Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “siyasi fırsatçılığa müsamaha gösterilmeyeceğini” belirterek fahiş fiyat artışına karşı önlem alacaklarını duyurdu. Buna bağlı olarak belediyenin fırınında üretim kapasitesi artırıldı ve ekmeğin 5 TL’ye satılacağı bildirildi. Belediye ekipleri, Emirdağ Cumhuriyet Meydanı, Uzun Çarşı Girişi ve Eski Kantar bölgesinde ekmek satış noktaları kurdu. Belediyenin, ekmeğin fiyatının arttırılmasına yönelik bu hamlesi, vatandaşlar tarafından büyük destek gördü.

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin kayıp-kaçak oranı %37,2’ye indirildi

Sıradaki haber:

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin kayıp-kaçak oranı %37,2’ye indirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.