h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Fuyapı, Faaliyetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Fuyapı, Faaliyetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Fuyapı tarafından Kuşadası'nda gerçekleştirilen Idealife Projesi'nde üretim devam ediyor. Proje, merkezi konumu, kaliteli işçilik ve sağlam altyapısı ile dikkat çekiyor. Lansmana özel fırsatlarla satışa sunulan daireler, yoğun ilgi görüyor. Kuşadası'ndaki villa projeleri de hız kesmeden devam ediyor. Fuyapı A.Ş., "Bina değil, yaşam alanı oluşturma" prensibiyle çalışmalarını sürdürerek, yeni projelerle büyüme hedefliyor.

Fuyapı tarafından Kuşadası’nda 2 ayrı alanda inşa edilmekte olan Idealife Projesi’nde üretim faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Fuyapı Yönetim Kurulu Başkanı Özer Ünsal, Aralık ayında anahtar teslimlerine başlayacaklarını ifade ederek, “Idealife projesi, Kuşadası’nın en popüler bölgesinde yer almakta olup, merkezi konumu, kaliteli işçilik ve sağlam altyapısı ile güvenilir bir yapıya sahiptir. Bu proje Kuşadası’na dinamik ve yenilikçi bir anlayış getirecektir. Sınırlı sayıda kalan dairelerimize yoğun bir ilgi ve talep bulunmakta olup, lansmana özel olarak sıfır faizli taksitlendirme seçeneği ve kişiye özel ödeme planı sunulmaktadır. Kuşadası’nın termal bölgesinde yer alan projemiz, fiziksel sağlık ve ruh hali açısından iyileştirici bir etkiye sahiptir. Toplamda 8 blok ve 124 daireden oluşan projemizde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunmaktadır” şeklinde konuştu.

Ünsal, Kuşadası’nda villa ve lüks konut projelerinin hızla devam ettiğine dikkat çekerek, “Green Concept villa projemiz, yaşamın başladığı nokta olarak öne çıkmaktadır. Samson Dağları’nın eteklerinde yer alan bu proje, doğa ile iç içe, yeşilliklere komşu bir konumdadır ve sessizlik ve huzur arayanların tercihi olmaktadır” dedi. Fuyapı A.Ş. olarak yıllardır “Bina değil, yaşam alanı oluşturma” prensibini benimsediklerini ve bu sayede tercih edilen bir marka haline geldiklerini belirten Ünsal, hem yurt içinden hem de yurt dışından gelen misafirlerin konutlarına gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirtti. Hizmet kalitesini her geçen gün artırarak, Kuşadası’ndaki faaliyetlerine Bodrum, Çeşme ve Antalya’da da benzer projelerle devam etmeyi planladıklarını aktardı.

Dev bir gemi, turistlerle birlikte Rusya’dan son seferini tamamladı

Sıradaki haber:

Dev bir gemi, turistlerle birlikte Rusya’dan son seferini tamamladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.