h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Gaziantep Sanayi Odası’nda yeni yılın başlangıcı için ilk meclis toplantısı yapıldı!

Gaziantep Sanayi Odası’nda yeni yılın başlangıcı için ilk meclis toplantısı yapıldı!

Gaziantep Sanayi Odası'nın Ocak Ayı Meclis Toplantısı, üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda sektörel sorunlar, güncel ekonomik gelişmeler ve çözüm önerileri konuşuldu. Ayrıca, siber suçlarla ilgili önlemler ve internet güvenliği konusunda sunum yapıldı. Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, açılış konuşmasında yeni yılın umutlar barındırdığını vurguladı ve firmaların yanında duracaklarını ifade etti. GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Başar Küçükparmak ise Gaziantep'in 2023 yılındaki ihracat verilerini paylaştı. Toplantı, üyelerin görüşlerini dile getirmesiyle sona erdi.

Gaziantep Sanayi Odası Ocak Ayı Meclis Toplantısı yapıldı: İnovasyon ve Ekonomi Tartışıldı

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu, Meclis, Danışma Kurulu ve Yeni Nesil Sanayici Platformu üyelerinin katıldığı toplantıda, sektörel sorunlar, güncel ekonomik gelişmeler ve iş dünyasının talepleri tartışıldı. Ayrıca, oda faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantının açılış bölümünde, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından meclis üyelerine siber saldırılara karşı alınabilecek önlemler hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Bu sunumda, ağ ve internet güvenliği, zararlı yazılımlar ve veri yedekleme gibi konular ele alındı.

GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, toplantının açılış konuşmasında, yeni bir yılın umutlar, fırsatlar ve hedeflerle geldiğini belirtti. Yenilik ve değişimin herkes için önemli olduğunu vurgulayan Konukoğlu, 2023 yılında ülkenin zor dönemlerden geçtiğini ve birlik içinde hareket ettiklerini söyledi. Ayrıca, Gaziantep Sanayi Odası olarak deprem süreci ve sonrasında üretim, ihracat ve istihdamı desteklediklerini ifade etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Başar Küçükparmak da bir konuşma yaparak, GSO’nun ihracat ve sürdürülebilirlik çalışmaları hakkında bilgi verdi. Küresel sorunlar ve savaşlarla mücadele edilen bir yılın ardından, Gaziantep’in en fazla ihracat yapan illerden biri olduğunu belirtti. Yeşil ve dijital dönüşüm konusuna da değinen Küçükparmak, bu alanda yapılan çalışmaları aktardı ve firmalara yeşil üretime geçiş için destek çağrısı yaptı.

Gaziantep Sanayi Odası’nın 2023 yılı ihracat verileri üzerine konuşan Küçükparmak, tarımsal sanayi ve hububat ürünlerinin Gaziantep’in en büyük ihracat kalemi olduğunu belirtti. Ayrıca, tekstil ürünleri ve kimya/plastik ürünleri sektörlerinin de önemli rol oynadığını ifade etti.

Toplantıda meclis üyeleri de görüşlerini paylaştıktan sonra sona erdi.

Kuşadası Belediyesi, yollar için çalışmalarını sürdürüyor

Sıradaki haber:

Kuşadası Belediyesi, yollar için çalışmalarını sürdürüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.