h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Heimtextil’den umut dolu dönen Denizli’li sanayiciler

Heimtextil’den umut dolu dönen Denizli’li sanayiciler

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Heimtextil 2024 Ev Tekstili Fuarı'ndaki Denizli firmalarının başarısını vurgulayarak, stantlarının yanı sıra ziyaretçilerle kurdukları iletişim ve kaliteleriyle rakiplerine fark attıklarını belirtti. Erdoğan, fuarlara verdikleri önemi ve üyelere desteklerinin artarak devam ettiğini söyledi. DTO olarak, ihracat, istihdam ve kalkınmaya katkı sağlayan fuarların çeşitliliğini artıracaklarını ifade etti.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Heimtextil 2024 Ev Tekstili Fuarı’ndaki temasları tamamladıktan sonra ülkeye dönerek, Denizli’deki tekstil sektörü temsilcilerinin stantları ve ürünleriyle takdir topladığını belirtti. Başkan Erdoğan, “Denizli’yi ve sektörü başarılı bir şekilde temsil eden firmalarımız, ürünlerinin kalitesi ve ziyaretçilerle kurdukları iyi iletişimleriyle rakiplerine fark atmışlardır” dedi. Heimtextil 2024 Ev Tekstili Fuarı’nda Denizli’nin ön plana çıktığını dile getiren Başkan Erdoğan, Denizlili firmaların çalışmalarıyla ilgili bilgi aldıklarını ve fuara katılan şirketlerin Denizli’nin ve ülkenin tanıtımına önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Başkan Erdoğan ayrıca, Denizli Ticaret Odası olarak fuarlara olan desteğin artarak devam ettiğini ve sektörlerin uluslararası pazarlarda daha da genişlemesine ve gelişmesine yönelik çaba gösterdiklerini söyledi.

Gaziantepli Şirket, 75 Ton Baklava İle İhracatta Rekor Kırdı!

Sıradaki haber:

Gaziantepli Şirket, 75 Ton Baklava İle İhracatta Rekor Kırdı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.