h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Hisarcıklıoğlu: “AB’den tescilli ilk baharatımız Safranbolu Safranı oldu”

Hisarcıklıoğlu: “AB’den tescilli ilk baharatımız Safranbolu Safranı oldu”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Avrupa Birliği'nden tescilli ilk baharatın Safranbolu Safranı olduğunu duyurdu. Safranbolu Safranı, AB tarafından coğrafi işaret tescili alan 19. ürün oldu. Hisarcıklıoğlu, Avrupa Birliği sürecinde olan 45 coğrafi işaret ve 5 geleneksel ürün adıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Avrupa Birliği’nin ilk tescilli baharatının Safranbolu Safranı olduğunu duyurdu. Hisarcıklıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Avrupa Birliği’nden tescillenen ilk baharatımız Safranbolu Safranı oldu. Safranbolu Safranı, AB tarafından coğrafi işaret tescili alan 19. ürünümüz oldu. Ülkemize hayırlı olsun. Emek veren herkesi tebrik ediyorum. AB sürecinde olan 45 coğrafi işaret ve 5 geleneksel ürün adıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu, BTÜ ve BUÜ ile işbirliği protokolü imzaladı

Sıradaki haber:

TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu, BTÜ ve BUÜ ile işbirliği protokolü imzaladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.