h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Kuşadası Belediyesi, yollar için çalışmalarını sürdürüyor

Kuşadası Belediyesi, yollar için çalışmalarını sürdürüyor

Kuşadası Belediyesi, Hacıfeyzullah Mahallesi'nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Botanikçi Ali Sokağı'na kilit parke taşı döşeyen ekipler, bölgeye bin metrekare daha yeni yol kazandıracak. Belediye, son 5 yılda kente 1 milyon 525 bin metrekare yeni yol kazandırdı. Hacıfeyzullah Mahallesi'nde Basın, Sabahattin Ali, Camcı Haşim ve 4022’inci sokakların yenilenmesinin ardından Botanikçi Ali Sokağı'na da çalışma yapılıyor. Belediye, Aralık ayında da Hacıfeyzullah Mahallesi'nde 5 bin 600 metrekare yeni yol yapmıştı.

Kuşadası Belediyesi, şehir genelinde devam eden yol yapım çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hacıfeyzullah Mahallesi’nde daha önce kazandırılan 5 bin 600 metrekarelik yeni yolun ardından şimdi de Botanikçi Ali Sokağı’na kilit parke taşı döşemektedir.

Başkan Ömer Günel’in göreve gelmesiyle başlatılan alt ve üst yapı yenileme çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir. Son beş yılda 1 milyon 525 bin metrekare üzerinde yeni yol kazandırılan Kuşadası Belediyesi, Hacıfeyzullah Mahallesi’nde bulunan Basın, Sabahattin Ali, Camcı Haşim ve 4022. sokakları yeniledikten sonra şimdi de Botanikçi Ali Sokağı’na kilit parke taşı döşemektedir. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede tamamlanması planlanan bu çalışmayla birlikte bölgeye bin metrekare daha yeni yol kazandırılmış olacak. Kuşadası Belediyesi, geçtiğimiz Aralık ayında da Hacıfeyzullah Mahallesi’nde 1 milyon 800 bin liralık bir yatırımla 5 bin 600 metrekarelik yeni yol oluşturmuştu.

Sarıgöl’de Tarım ve Hibe Programları Çiftçilere Anlatıldı

Sıradaki haber:

Sarıgöl’de Tarım ve Hibe Programları Çiftçilere Anlatıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.