h Dolar 34,0956 % 0.17
h Euro 38,0820 % 0.17
h Sterlin 45,3352 % -0.02
h Altın (Gr) 2.832,82 %0,14
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • LC Waikiki, müşterilerin memnuniyetini ortaya koyan anket sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

LC Waikiki, müşterilerin memnuniyetini ortaya koyan anket sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

Moda perakende markası LC Waikiki, okula dönüş döneminde gerçekleştirdiği müşteri memnuniyeti anketlerinin sonuçlarını paylaştı. Ankete katılan müşterilerin yüzde 90'ı markanın ürünlerini kaliteli bulurken, yüzde 86'sı ürün çeşitliliğini yeterli bulduğunu ifade etti. Yaklaşık yüzde 92'si bir sonraki okul alışverişinde ilk tercihinin LC Waikiki olacağını belirtti. Anket sonuçları ayrıca müşterilerin ürünleri uygun fiyatlı bulduğunu gösterdi. Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarma çabalarını sürdüren marka, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunma ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatma konusundaki taahhüdünü sürdürüyor.

LC Waikiki, Okula Dönüş dönemine yönelik müşteri memnuniyeti anket sonuçlarını yayınladı. Moda perakende markası, mağaza ve online alışveriş müşterileriyle gerçekleştirdiği anketlerin sonuçlarına göre başarılı bir performans sergiledi. Anket sonuçları, müşterilerin LC Waikiki ürünlerinden memnuniyetini ortaya koydu.

Anket sonuçlarına göre müşterilerin yaklaşık %90’ı, Okula Dönüş döneminde LC Waikiki ürünlerini kaliteli bulduklarını ifade etti. Aynı şekilde, müşterilerin %86’sı ürün çeşitliliğini yeterli bulduğunu belirtirken, yaklaşık %92’si bir sonraki Okula Dönüş alışverişinde LC Waikiki’yi tercih edeceğini dile getirdi. Ankette dikkat çeken bir başlık ise müşterilerin ürünlerin uygun fiyatlı olduğunu düşünmeleri oldu. Müşterilerin çoğunluğu LC Waikiki’den yapılan Okula Dönüş alışverişlerinin bütçe dostu olduğunu vurguladı.

Müşterilerin değerlendirmelerine göre, Okula Dönüş alışverişi esnasında öne çıkan bazı unsurların başında uygun fiyat, geniş ürün çeşitliliği ve online alışverişte hızlı teslimat yer aldı. Ayrıca müşteriler, Okula Dönüş Koleksiyonu’ndaki ürünlerin istenilen beden ve kalıpta olduğunu belirtti. Marka, müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunma ve müşterilere keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatma görevini sürdürüyor.

E-ticarette ithalat süreçlerine yeni bir dönem: Sorter sistemi, ay sonunda kullanılmaya başlanacak

Sıradaki haber:

E-ticarette ithalat süreçlerine yeni bir dönem: Sorter sistemi, ay sonunda kullanılmaya başlanacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.