h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • MediaMarkt aldığı iki ödülle dikkat çekti

MediaMarkt aldığı iki ödülle dikkat çekti

MediaMarkt, 6. CX Awards Turkey’de, ‘MediaMarkt Odak Kategoriler Müşteri Yolculuğu Çalışması’yla ‘Büyük Düşünce Ödülü’, ‘Yapay Zeka Destekli Metin Analitiği Uygulaması’yla ise ‘Deneyimde Yapay Zeka Kullanımı Ödülü’ kazandı. Bu ödüller, MediaMarkt'ın teknolojik yeniliklere uyum sağlayarak müşteri memnuniyetini artırdığı çalışmalarını gösteriyor. MediaMarkt Türkiye, CX Awards Turkey’de müşteri deneyimini değerlendiren kategorilerde iki önemli ödül kazanmıştır: ‘Minimum Teknoloji, Maksimum Müşteri Deneyimi’ için ‘Büyük Düşünce Ödülü’ ve ‘Dijital Deneyim Kategorisinde’ ‘Deneyimde Yapay Zeka Kullanımı Ödülü’.

Avrupa’nın önde gelen elektronik perakendecilerinden biri olan MediaMarkt, 6. CX Awards Turkey’de “MediaMarkt Odak Kategoriler Müşteri Yolculuğu Çalışması” ile “Büyük Düşünce Ödülü”, “Yapay Zeka Destekli Metin Analitiği Uygulaması” ile de “Deneyimde Yapay Zeka Kullanımı Ödülü” kazandı.

MediaMarkt, teknolojik gelişmelere uyum sağlamak ve müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. MediaMarkt Türkiye, müşteri deneyimlerinin değerlendirildiği ve bu yıl 6. kez düzenlenen CX Awards Turkey’de “MediaMarkt Odak Kategoriler Müşteri Yolculuğu Çalışması” ile “Minimum Teknoloji, Maksimum Müşteri Deneyimi” kategorisinde “Büyük Düşünce Ödülü”ne layık görüldü. Bunun yanı sıra, “Yapay Zeka Destekli Metin Analitiği Uygulaması” ile “Dijital Deneyim” kategorisinde “Deneyimde Yapay Zeka Kullanımı Ödülü”nü kazandı.

MediaMarkt, müşteri memnuniyetini artırmak ve teknolojik yeniliklere uyum sağlamak adına bu ödülleri almaya devam etmektedir.

Emlakçı Nuri Koç, Ev Sahipleriyle İşbirliği Yaparak Kiraları Yükselten Fason Emlakçıları Eleştiriyor

Sıradaki haber:

Emlakçı Nuri Koç, Ev Sahipleriyle İşbirliği Yaparak Kiraları Yükselten Fason Emlakçıları Eleştiriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.