h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Muğla Büyükşehir Belediyesi, araç filosunu 126 araçla güçlendirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, araç filosunu 126 araçla güçlendirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 126 araçla araç filosunu güncelledi. 452 milyon 367 bin lira yatırım yapan belediye, bu araçları farklı alanlarda kullanacak. Araçlar, eski garaj alanında düzenlenen törenle tanıtıldı. Belediye Başkanı Gürün, 10 yıllık görev süresinde mali duruma önem verdiğini ve birçok yatırıma imza attıklarını belirtti. Menteşe Belediye Başkanı Gümüş ise bu çalışmaların kentin güvenliği ve huzuru için yapıldığını vurguladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 452 milyon 367 bin lira yatırım yaparak 126 yeni araç satın aldı. Bu araçlar farklı alanlarda kullanılacak ve Muğla’ya ekstra bir değer katacak. Araçların tanıtım töreni Menteşe ilçesindeki eski garaj alanında gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı, törende yaptığı konuşmada, 10 yıllık bir süre içinde Muğla’ya hizmet ettiğini ve mali durumun önemine vurgu yaptığını belirtti. Başkan, hizmetlerini bahaneler üretmeden çözüm arayışı içinde sürdürdüğünü ifade etti. Ayrıca, 22 yıl boyunca hiçbir iktidar desteği almadan muhalefette bir belediye başkanı olarak görev yaptığını ve sayısız haksızlığa maruz kaldığını ekledi. Ancak, tüm bu zorluklara rağmen büyük yatırımlara imza attıklarını belirtti. Bodrum’un altyapısını tamamladıklarını ve bu sayede vatandaşların faydalanmaya başladığını vurguladı. Başkan, hizmetlerine son güne kadar ara vermeden devam edeceğini ve yeni temeller atmaya devam edeceklerini söyledi. Seçimlere sadece 3 ay kaldığını belirten Başkan, araç alımlarının kararının uzun süre önce verildiğini ifade etti. 23 otobüs, 32 kamyonet, 8 damperli kamyon, 6 su tankeri, 6 yol süpürme aracı, 4 mobil bakım onarım aracı, 3 sepetli platform, 3 mini çöp toplama aracı, 1 vidanjör, 1 kayar kasalı kurtarma aracı, 1 kanal kazıcı yükleyici iş makinesi, 1 paletli dozer, 1 iş makinesi taşıma aracı ve 19 motosikletin bu yatırıma dahil olduğunu aktardı.

Menteşe Belediye Başkanı ise törende yaptığı konuşmada, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin geçmişten günümüze kadar yaptığı çalışmaları ve projeleri takdirle karşıladıklarını belirtti. Menteşe ilçesinin de dahil olduğu 13 ilçede alt yapıdan üst yapıya kadar birçok önemli çalışmanın tamamlandığını vurguladı. Belediye Başkanı, yeni satın alınan son model otobüslerin vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacağını söyledi.

Balıkesir’deki kırsal üreticilere aşıların ücretsiz sağlanması planlanıyor

Sıradaki haber:

Balıkesir’deki kırsal üreticilere aşıların ücretsiz sağlanması planlanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.