h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Palamut balığı piyasaya yeni indi

Karadeniz'de palamut balıklarının az olduğu belirtiliyor. Balıkçı Tuncay Kılıç, denizdeki palamutların az olduğunu ancak ilerleyen zamanlarda artmasını beklediklerini söyledi. Havanın normale döndüğü ve soğudukça çeşitliliğin artacağı düşünülüyor. İlerleyen günlerde tezgahların ve balık bolluğunun artması öngörülüyor. Özellikle hamsi balığının daha bol miktarda olması bekleniyor.

Karadeniz’de uzun bir süredir görünmeyen palamut, sonunda balıkçıların ağlarına takıldı. Balıkçı Tuncay Kılıç, palamutun sayısının sınırlı olduğunu belirtiyor ve “Denizde biraz gözüküyor ama pek fazla değil. İlerleyen zamanlarda tek tek görünmeye devam edecektir. Hava normale döndüğünde ve biraz da soğudukça çeşitlilik artacaktır. Hava kötüydü ancak biraz toparlanmaya başladı. Deniz ve balıklar da normale dönmeye başlayacaktır” diyor.

Kılıç, ilerleyen günlerde tezgahların daha fazla balıkla dolacağını tahmin ediyor ve “Özellikle Marmara bölgesinde ve Batı Karadeniz’de balıkların artmasını bekliyoruz. Hamsinin bolca bulunacağını da umuyoruz” şeklinde konuşuyor.

Alman Tüketicilerinin Gözdesi Türk Konfeksiyon Ürünleri

Sıradaki haber:

Alman Tüketicilerinin Gözdesi Türk Konfeksiyon Ürünleri

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.