h Dolar 34,1133 % 0.28
h Euro 38,0927 % 0.28
h Sterlin 45,3650 % 0.13
h Altın (Gr) 2.865,06 %1,28
h BIST100 9.937,19 %-0,39
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Renault, Yepyeni Austral Modeli ile ‘En İyi Influencer Kampanyası’ Ödülünü Aldı

Renault, Yepyeni Austral Modeli ile ‘En İyi Influencer Kampanyası’ Ödülünü Aldı

Renault'un Yeni Renault Austral E-Tech Full Hybrid Bodrum Lansmanı, ACE of M.I.C.E. ödüllerinde "En İyi Influencer Kampanyası" ödülünü kazandı. Bu ödül, influencerlarla yapılan etkinlikte "Her Anı Fark Et" konseptiyle Bodrum'da gerçekleştirilenlansmanın başarısı üzerine verildi. Ayrıca, Renault'un Yeni Renault Austral Lansmanı, PRİDA İletişim Ödülleri'nde "Lansman/Relansman/Konumlandırma" kategorisinde de büyük ödüle layık görüldü. Bu lansman, Gökçeada'da gerçekleştirilmiş olup yolculuk temasıyla unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefledi. Bunun yanı sıra, Megane E-Tech %100 Elektrikli Lansmanı da PRİDA İletişim Ödülleri'nde iki ödül kazandı. Lansman Van'da yapıldı ve geçmişten geleceğe yolculuğu sembolize etmek amacıyla Karabet Kar Tüneli kullanıldı.

Renault, Yeni Renault Austral E-Tech Full Hybrid Bodrum Lansmanı ile “En İyi Influencer Kampanyası” ödülünün sahibi oldu. Şirket, başarılı lansmanlarla aldığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) 2023 Satış ve İletişim Ödülleri’nde “Yılın Basın Lansmanı” ödülünü kazandıktan sonra, İstanbul Marketing Awards, ACE of M.I.C.E. Awards ve Prida İletişim Ödülleri’nden de ödüller aldı. Bu sayede toplamda 6 ödülün sahibi oldu.

Yeni Renault Austral E-Tech Full Hybrid Bodrum Lansmanı, turizm ve etkinlik sektörünün en önemli ödüllerinden olan Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards’ta “En İyi Influencer Kampanyası” seçildi. Bodrum’da gerçekleştirilen etkinlikte marka, influencerlardan oluşan 22 davetliyle bir araya geldi ve onlara “Her Anı Fark Et” temasıyla unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Renault ayrıca Prida İletişim Ödülleri’nden üç ödül kazandı. İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) tarafından düzenlenen bu ödüllerde, Yeni Renault Austral Lansmanı “Lansman/Relansman/Konumlandırma” kategorisinde büyük ödülü aldı. Ayrıca Megane E-Tech %100 Elektrikli Lansmanı da “Yaratıcı İçerik Üretimi” kategorisinde ödül kazandı ve “Yaratıcı Basın Buluşması” kategorisinde ikincilik sertifikası aldı.

Yeni Renault Austral Lansmanı, Türkiye’nin en batı ucu olan Gökçeada’da gerçekleştirildi. Etkinlik için öncelikle bir manifesto ve hashtag oluşturuldu ve unutulmaz bir lansman planlandı. Renault, tarihi ve coğrafi önemiyle dikkat çeken Van’da gerçekleşen Megane E-Tech %100 Elektrikli Lansmanı ile de büyük bir başarı elde etti. Bu lansman, Van Müzesi’nden başlayarak Karabet Kar Tüneli’nde son bulan nefes kesen bir rota üzerinde gerçekleşti. Bu etkinlik, geçmişten geleceğe bir zaman tüneli oluşturarak atların gücünden elektrik teknolojisine dikkat çekti.

Burdur, 15 yıl sonra yolcu trenine Güller Ekspres ile buluştu

Sıradaki haber:

Burdur, 15 yıl sonra yolcu trenine Güller Ekspres ile buluştu