h Dolar 33,9957 % -0.22
h Euro 38,0316 % -0.22
h Sterlin 45,2948 % 0.55
h Altın (Gr) 2.833,67 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Rus turistlerin Samsun’a olan ilgisi devam ediyor: Kruvaziyer gemisi 6. kez Samsun limanına demirledi

Rus turistlerin Samsun’a olan ilgisi devam ediyor: Kruvaziyer gemisi 6. kez Samsun limanına demirledi

Rus turistleri taşıyan kruvaziyer gemi Astoria Grande, 2,5 aylık süre içinde 6. kez Samsun'a geldi. Gemi, bin 36 Rus turist ve 442 mürettebatıyla önce İstanbul ve Amasra'ya uğradıktan sonra Samsun Limanı'na demir attı. Samsun'a gelen Rus turistler, şehirde gezip alışveriş yapacaklar ve akşam saatlerinde Trabzon'a hareket edecekler.

SAMSUN (İHA) – Rus turistlerle dolu bir kruvaziyer gemisi, 2,5 aylık süre içinde 6. kez Samsun’u ziyaret etti.

Samsun, kruvaziyer turizmi için yeni bir cazibe merkezi haline geliyor ve kısa aralıklarla Rus turistlere ev sahipliği yapıyor. 442 mürettebat ve bin 36 Rus turist taşıyan Astoria Grande isimli gemi, Sochi Limanı’ndan hareket edip İstanbul ve Amasra’yı ziyaretin ardından bugün öğlen saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Limanda yetkililer tarafından karşılanan Rus turistler, şehrin farklı bölgelerine dağılarak Samsun’u keşfettiler.

Rus turistler, gemiden indikten sonra Samsun’u gruplar halinde ya da bireysel olarak gezip alışveriş yapma fırsatı buldular. Geminin akşam saatlerinde Samsun Limanı’ndan ayrılıp Trabzon’a doğru yol alacağı belirtildi.

Elazığ’da ekonomik ve altyapı yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Sıradaki haber:

Elazığ’da ekonomik ve altyapı yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.