h Dolar 34,1150 % 0.28
h Euro 38,1365 % 0.28
h Sterlin 45,4214 % 0.25
h Altın (Gr) 2.862,68 %1,19
h BIST100 9.962,67 %-0,13
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murzioğlu, Hızla Değişen Dünyaya Ayak Uydurmalıyız

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murzioğlu, Hızla Değişen Dünyaya Ayak Uydurmalıyız

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi kapsamında "İşinizi Geleceğe Taşıyın; Dijital Dönüşüm Stratejileri Eğitimi" düzenledi. Eğitimde dijital pazarlama, e-ticaret stratejileri, veri analitiği, iş zekası, dijital güvenlik, dijital reklamcılık, yapay zeka ve pandemi sonrası iş modelleri gibi konular ele alındı. Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, işletmelerin dijital dönüşüm için stratejilere sahip olması gerektiğini belirtti.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye’nin dünya ekonomisinde hak ettiği yerini alması için firmaların hızla değişen şartlara ayak uydurması gerektiğini belirtti. Samsun TSO’nun koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi kapsamında “İşinizi Geleceğe Taşıyın; Dijital Dönüşüm Stratejileri Eğitimi” düzenlendi. Eğitime yoğun ilgi olduğunu ve eğitimde dijital pazarlama, e-ticaret stratejileri, veri analitiği, iş zekası temelleri, dijital güvenlik, veri gizliliği, dijital reklamcılık, sosyal medya stratejileri, yapay zeka ve pandemi sonrası iş modelleri gibi konularda bilgilerin paylaşıldığını belirtildi. Murzioğlu, Samsun’da faaliyet gösteren işletmelerin rekabet gücünü artırmak adına düzenlenen eğitimlere devam edildiğini vurgulayarak, dijital dönüşümün süreçleri ve üretkenliği iyileştirmek, müşteri ve çalışan deneyimlerini geliştirmek, iş riskini yönetmek ve maliyetleri kontrol etmek için kullanıldığını söyledi. Murzioğlu, Türkiye’nin dünya ekonomisinde hak ettiği yere gelmesi için firmaların profesyonel kadrolarını değişen şartlara hızla uyumlu hale getirmesi gerektiğini ifade etti.

Renault, Yepyeni Austral Modeli ile ‘En İyi Influencer Kampanyası’ Ödülünü Aldı

Sıradaki haber:

Renault, Yepyeni Austral Modeli ile ‘En İyi Influencer Kampanyası’ Ödülünü Aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.