h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Seçer, lojistik merkezine yapılan incelemesini paylaştı

Seçer, lojistik merkezine yapılan incelemesini paylaştı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Huzurkent'te devam eden yol çalışmaları ve nakliye komisyoncularının ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan 'Lojistik Merkezi' inşaatını yerinde inceledi. Seçer, bölgenin lojistik merkezi için uygun olduğunu belirtirken, merkezin içerisinde ofis, sosyal tesis, banka, restoran ve mescit gibi alanların yer aldığını söyledi. Ayrıca 181 tırlık bir park yeri bulunduğunu ifade eden Seçer, merkezin Türkiye'de örnek olacağını ve trafik yoğunluğunu azaltacağını vurguladı. Başkan Seçer, Huzurkent'teki yol çalışmalarını da inceleyerek, tamamlanan 18 bin 288 ton sıcak asfalt yolun hizmete sunulduğunu belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin nakliye komisyoncularına yönelik yaptığı ‘Lojistik Merkezi’ inşaatını ve Huzurkent’teki yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Seçer, Lojistik Merkezi’ni incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, bölgenin lojistik merkezi için uygun olduğunu belirtti. Ayrıca, 181 tırlık bir otopark alanının bulunduğunu ve fiziki koşulların oldukça iyi olduğunu söyledi. Seçer, Mersin’in ticaret, tarım ve sanayi kenti olması sebebiyle lojistik merkezin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını vurgulayarak, projenin Türkiye’de örnek olacağını ifade etti. Lojistik Merkezi’nin merkezdeki trafik yoğunluğunu azaltacağına dikkat çeken Seçer, tır ve kamyon trafiğini şehir içine sokmadıklarını ve araçların burada beklemesini sağladıklarını söyledi. Ardından Huzurkent’te devam eden yol çalışmalarını inceleyen Seçer, ekiplerden teknik bilgi aldı. Huzurkent Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Atatürk Bulvarı, Işıklı Bulvarı ve Cengiz Topel Caddesi’nde sıcak asfalt serim çalışmalarının tamamlandığını ve toplamda 18 bin 288 ton sıcak asfalt yolun hizmete sunulduğunu belirtti.

Vergi adaletinin tesisi için çözüm: Çok kazanandan çok az kazanandan az vergi alınmalı

Sıradaki haber:

Vergi adaletinin tesisi için çözüm: Çok kazanandan çok az kazanandan az vergi alınmalı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.