h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Teknosa, iki ayrı ödül kazandı!

Teknosa, Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri CX Awards'ta iki ödül kazandı. E-ticaret Deneyim Odaklı Dijital Mağaza projesiyle 'Büyük Düşünce Ödülü' ve Sanal Asistan projesiyle 'Teknoloji Kullanımı Özel Ödülü'ne layık görüldü. Müşteri Hizmetleri ve Müşteri Deneyimi ekipleri, ödülleri şirket adına aldı. Teknosa, Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecilerinden biridir.

Türkiye’nin önde gelen teknoloji perakendecilerinden biri olan Teknosa, Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri CX Awards’ta dijital müşteri deneyimi kategorisinde iki ödül kazandı. Sabancı Holding’e ait olan Teknosa, müşteri deneyiminde başarılı projelerin ödüllendirildiği ve bu yıl 6. kez düzenlenen CX Awards’ta “Dijital Müşteri Deneyimi” kategorisinde E-ticaret Deneyim Odaklı Dijital Mağaza projesiyle “Büyük Düşünce Ödülü”nü ve Sanal Asistan projesiyle “Teknoloji Kullanımı Özel Ödülü”nü kazandı. Şirket adına ödülleri Müşteri Hizmetleri ve Müşteri Deneyimi ekipleri aldı.

Manisa’da Zeytin Hasadı Tamamlandı: Zeytinin Başkenti Rahat Bir Nefes Aldı!

Sıradaki haber:

Manisa’da Zeytin Hasadı Tamamlandı: Zeytinin Başkenti Rahat Bir Nefes Aldı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.