h Dolar 34,1135 % 0.03
h Euro 37,9381 % 0.03
h Sterlin 45,0743 % -0.1
h Altın (Gr) 2.797,46 %-0,18
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Uğur Soğutma Firma’s “İhracatçıların Yıldızı” Ödülüne Layık Görüldü

Uğur Soğutma Firma’s “İhracatçıların Yıldızı” Ödülüne Layık Görüldü

Egeli ihracatçılar, Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye'ye 42 milyar dolar döviz kazandırdı. İklimlendirme ve elektrik-elektronik sektöründe öne çıkan Uğur Soğutma, "İhracatçıların Yıldızı" ödülünü aldı. İzmir'de düzenlenen törende ödülü Uğur Soğutma adına Uğur Şirketler Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Erdoğan Ulaş teslim aldı. Uğur Soğutma, modern tesisleri ve geniş ürün çeşitliliği ile hem Türkiye'de hem de dünya genelinde başarılı bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor.

Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye’ye 42 milyar dolar döviz kazandıran Egeli ihracatçılar arasında, Uğur Soğutma şirketi ön plana çıkıyor. Firma, hem iklimlendirme hem de elektrik-elektronik sektöründe en fazla ihracat yapan firmalar arasında yer alıyor. Uğur Soğutma, geleneksel hale gelen “İhracatçıların Yıldızı” ödülünü Uğur Şirketler Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Erdoğan Ulaş’a teslim etti.

Uğur Soğutma, İzmir Vali Yardımcısı Kamil Köten, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ömer Alanlı, Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Enver Kök gibi önemli isimlerin katıldığı “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”nde öne çıkan firmalar arasında yer aldı. Ayrıca, Uğur Soğutma, iklimlendirme ve elektrik-elektronik alanlarında en fazla ihracat gerçekleştiren firmalar arasında da yer aldığı belirtildi.

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, tarım sektöründeki ihracatın %9’luk bir artışla 6.7 milyar dolardan 7.3 milyar dolara yükseldiğini ve böylece Ege İhracatçı Birliklerinin ihracatının düşmesini önlediğini belirtti. Sanayi sektörü ise 9.877 milyar dolarlık dövizi ülkeye getirirken, madencilik sektörü ise 1.066 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Toplamda 215 ülke ve gümrüklü bölgeye ihracat yapıldığı vurgulandı. 2023 yılında ise toplam 7.258 firma ihracata katkı sağladı.

Uğur Şirketler Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Erdoğan Ulaş, “Bu başarı, uzun vadeli stratejimizin ve ekibimizin azimli çalışmalarının bir sonucudur. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” diyerek Uğur Soğutma A.Ş. adına ödülü aldı.

Uğur Soğutma, 400.000 m² faal üretim ve depo alanı, 2000’den fazla çalışanı, modern ve teknolojik üretim tesisleri ile 900’den fazla ürün çeşidiyle ev ve iş yerleri için soğutma çözümleri sunmaya devam ediyor. Şirketin 850’den fazla satış noktası ve 240’a yakın Uğur Yetkili Servis Merkezi bulunuyor ve 5 kıtada 146 ülkeye ihracat yapıyor. Uğur Soğutma yetkilileri, Türkiye’nin ve Ege’nin ihracat açısından daha da ileriye gitmesi için tüm güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi, Korkutelili üreticilere destek sağlamaya devam ediyor.

Sıradaki haber:

Büyükşehir Belediyesi, Korkutelili üreticilere destek sağlamaya devam ediyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.