h Dolar 34,0429 % -0.07
h Euro 37,8996 % -0.07
h Sterlin 45,0685 % -0.11
h Altın (Gr) 2.796,49 %-0,21
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Uludağ Elektrik, gelecek nesillere tasarruf bilincini aşılamak için harekete geçiyor

Uludağ Elektrik, gelecek nesillere tasarruf bilincini aşılamak için harekete geçiyor

Uludağ Elektrik, Bursa'da gerçekleştirdiği etkinlikle çocuklara enerji tasarrufunu öğretti. Şehit Hikmet Aktaş Ortaokulu ve Cahit Zarifoğlu İlkokulu'nda düzenlenen gölge oyunu ile çocuklar, enerji tasarrufu ve verimliliği konusunda farkındalık kazanırken, eğlenceli bir şekilde öğrenme imkanı buldular. Etkinlik sonunda öğrencilere enerji tasarrufu temalı kitaplar hediye edildi. Uludağ Elektrik Genel Müdürü Remezan Arslan, çevre ve tasarruf bilincinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla bu tür etkinlikleri her yıl gerçekleştirdiklerini belirtti.

Uludağ Elektrik, çocuklara enerji tasarrufunu gölge oyunu ile öğretiyor

Uludağ Elektrik, sosyal sorumluluk bilinciyle hizmet verdiği bölgede çocuklara enerji tasarrufunu öğretmeye devam ediyor. “Karagöz Hacivat ile Enerji Tasarrufu Gösterisi” adlı etkinlik, Şehit Hikmet Aktaş Ortaokulu ve Cahit Zarifoğlu İlkokulu öğrencileri tarafından ilgiyle takip edildi. Doğal kaynakların azaldığı günümüzde, enerjinin etkin kullanımı, israfının önlenmesi ve çevre bilincinin geliştirilmesi hedefleniyor. Uludağ Elektrik ise Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da sosyal sorumluluk bilinciyle faaliyet göstererek her yıl çevre ve tasarruf bilincinin gelişimine katkıda bulunuyor.

Uludağ Elektrik, enerji tasarrufunu çocuklara anlatmak için Bursa’da gerçekleştirdiği etkinlikle farkındalık oluşturdu. Eğlenceli bir şekilde tasarruf uygulamalarının aktarıldığı gölge oyunu, Şehit Hikmet Aktaş Ortaokulu ve Cahit Zarifoğlu İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Oyun sırasında çocuklar, kullanılmayan elektrikli ev aletlerinin fişlerini çekmenin, kullanılmayan lambaları kapalı tutmanın, fırın ve buzdolabı kapaklarını çalışırken açıp kapatmamanın önemini öğrendi. Etkinlik sonrasında 400 öğrenciye enerji tasarrufuyla ilgili kitaplar hediye edildi. Uludağ Elektrik Genel Müdürü Remezan Arslan, her yıl çevre ve tasarruf bilincinin gelişimine katkıda bulunduklarını belirterek, çocuklara tasarruf bilincini aşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Gediz’de simit fiyatları 10 TL’ye yükseldi

Sıradaki haber:

Gediz’de simit fiyatları 10 TL’ye yükseldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.