h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Zonguldak’ta Gerçekleştirilecek Olan Uluslararası Endüstriyel Miras Sempozyumu Gündemde

Zonguldak’ta Gerçekleştirilecek Olan Uluslararası Endüstriyel Miras Sempozyumu Gündemde

Maden Mühendisleri Mesleki Gelişim Derneği (MMMGD) Başkanı Halim Demirkan, Türkiye ve 9 ülkeden katılımcıların yer alacağı Uluslararası Endüstriyel Miras Sempozyumu'na davet etmek üzere GMİS'i ziyaret etti. Sempozyumda madencilik sektörü, endüstriyel miras ve sosyo-ekonomik faaliyetler gibi konular ele alınacak. Ziyaret sırasında Demirkan, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve diğer yöneticileri sempozyuma katılmaya davet etti. Sempozyumun Zonguldak'ta düzenlenmesinin önemine de vurgu yaptı.

Maden Mühendisleri Mesleki Gelişim Derneği (MMMGD) Başkanı Halim Demirkan, GMİS’i ziyaret ederek Genel Başkan Hakan Yeşil ve Genel Merkez Yöneticilerini Uluslararası Endüstriyel Miras Sempozyumu’na davet etti. Bu sempozyum, Türkiye’nin yanı sıra 9 farklı ülkeden katılımcıların katılacağı bir etkinlik olacak ve Zonguldak’ta Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 22-24 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sempozyumda, madencilik sektörü, uygulanabilir çalışmalar, endüstriyel mirasın korunması, mimari yapılar ve sosyo-ekonomik faaliyetler gibi konular ele alınacak. MMMGD Başkanı Halim Demirkan, GMİS Genel Merkez Yöneticilerini sempozyuma davet etmek için GMİS’i ziyaret etti. GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ve Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit ile görüşen Demirkan, Genel Başkan Hakan Yeşil ve diğer yöneticilerin de sempozyuma davet edildiğini belirtti. Demir ayrıca, sempozyumun Zonguldak gibi Türkiye’nin madencilik açısından önemli bir şehirde yapılmasının önemli olduğunu ve bu tür çalışmaların madencilik sektörüne olumlu dönüşler sağladığını ifade etti.

Kalkınma Ajansı, nitelikli uzmanlarıyla toplumun gelişimine destek sağlıyor

Sıradaki haber:

Kalkınma Ajansı, nitelikli uzmanlarıyla toplumun gelişimine destek sağlıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.