h Dolar 34,2875 % 0.15
h Euro 37,2211 % 0.15
h Sterlin 44,6441 % 0.25
h Altın (Gr) 3.010,56 %-0,03
h BIST100 8.822,28 %-0,57
a
  • Vakit
  • Gündem
  • 3 çocuk annesinin 17 bıçak darbesiyle hayatını kaybetmesinin ardından, gözyaşları arasında cenazesi alındı

3 çocuk annesinin 17 bıçak darbesiyle hayatını kaybetmesinin ardından, gözyaşları arasında cenazesi alındı

Antalya'nın Baraj Mahallesi'nde dini nikahlı eşi tarafından 17 bıçak darbesiyle öldürülen 3 çocuk annesinin cenazesi, annesi ve yakınlarının gözyaşları arasında alındı. Kızını son bir kez cenaze arabasında görmek isteyen acılı anne, yakınları tarafından ikna edildi. Olay, gece saatlerinde meydana geldi ve polis ekipleri şüpheliyi yakaladı. Kızının ölüm haberini alan anne ve diğer kızları, Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına boğuldu. Cenaze otopsi işlemlerinin ardından annenin ikna edildiği ve cenazenin yarın Uşak'ta defnedileceği belirtildi.

Antalya’da korkunç bir olay yaşandı. 3 çocuk annesi olan Burcu Gezersoy, dini nikahlı eşi Yılmaz G. tarafından 17 bıçak darbesiyle öldürüldü. Cenaze, annesi Zale Gezersoy ve yakınlarının gözyaşları arasında alındı. Acılı anne, kızını son bir kez cenaze arabasında görmek istedi ancak yakınları tarafından morgda gösterilmek üzere ikna edildi.

Olay, Antalya’nın Kepez ilçesi Baraj Mahallesi’nde gece saat 00.30 sularında yaşandı. Halı pazarlamacılığı yapan Yılmaz G. ile Burcu Gezersoy arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek şiddete dönüştü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Yılmaz G., Gezersoy’u ekmek bıçağıyla 17 kez bıçakladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kanlar içinde kalan Burcu Gezersoy’u buldu. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kadın, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından Yılmaz G. polis ekiplerince yakalanarak hastaneye götürüldü.

Cenazeyi teslim almak için Antalya’ya gelen anne Zale Gezersoy ve diğer kızları, Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına boğuldu. Anne Zale Gezersoy, “Kızıma refakat etmesini teklif ettim, çocukları olduğu için kabul etmedi. Sonrasında gece saatlerinde öldürüldü. Haberi komşularımızdan aldık” dedi.

Cenaze otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından anne Zale Gezersoy ve baba Ercan Gezersoy tarafından teslim alındı. Acılı anne, kızını son bir kez cenaze arabasında görmek için arabaya doğru gitti ancak yakınları, morgda göstermek üzere onu ikna etti. Cenazenin yarın Uşak’ta toprağa verileceği belirtildi.

Yıllar sonra bir araya gelen emektar öğretmenler, duygusal buluşma yaşadı

Sıradaki haber:

Yıllar sonra bir araya gelen emektar öğretmenler, duygusal buluşma yaşadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.