h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • 47 yıl önce vatan uğruna şehit düşen polis Kadir Atan, Tosya’daki mezarı başında anıldı

47 yıl önce vatan uğruna şehit düşen polis Kadir Atan, Tosya’daki mezarı başında anıldı

Polatlı'da görevi sırasında vurularak şehit edilen polis memuru Kadir Atan, Tosya'daki kabri başında anıldı. Törene ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, şehit Kadir Atan'ın yakınlarıyla görüşerek taleplerini dinledi ve tüm şehitlere saygıyla yaklaşıldığını vurguladı.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Ankara’nın Polatlı ilçesinde devriye görevi sırasında vurularak şehit edilen polis Kadir Atan, ölüm yıl dönümünde törenle anıldı. Şehit Kadir Atan ve tüm şehitler için düzenlenen törene ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Tören sırasında Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Törenin ardından Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, şehidin kabrini ziyaret etti ve şehit Kadir Atan’ın yakınlarıyla bir süre sohbet etti. Kaymakam Ünsal, “Kahraman şehidimiz polis memuru Kadir Atan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum” dedi.

Yeğeniyle düğünde silahını çıkardı, panik yaşatan ateş açtı: 3 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Yeğeniyle düğünde silahını çıkardı, panik yaşatan ateş açtı: 3 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.