h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Karla kaplı yolda aracı sollamak isterken kar küreme aracına çarptı, ikiye bölündü

Karla kaplı yolda aracı sollamak isterken kar küreme aracına çarptı, ikiye bölündü

ABD'nin New York kentinde kar fırtınası ve soğuk hava nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Bir sürücü, karla kaplı yolda başka bir aracı sollamak isterken ters şeride girerek kar küreme aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Araç ikiye bölünürken herhangi bir yaralanma olmadı. Ülke genelinde 70 milyondan fazla kişi için soğuk hava alarmı veriliyor ve sıcaklıklar eksi 45 dereceye kadar düşmüş durumda.

ABD’nin New York kentinde Kar Fırtınası Sonucu Korkunç Kaza: Kar Küreme Aracı İkiye Bölündü

ABD’nin birçok bölgesinde etkili olan kar fırtınası ve soğuk hava dalgası, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ülkede 12 Ocak’tan bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 59’a yükseldi ve kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar ve kazalar meydana geldi. Bu durum New York kentinde de acı bir kaza ile sonuçlandı. 16 Ocak’ta bir sürücünün karla kaplı yolda başka bir aracı sollamaya çalışması, büyük bir faciayı doğurdu. Hızla ilerleyen araç, ters şeride girerek kar küreme aracı ile kafa kafaya çarpıştı ve ikiye bölündü. Neyse ki, bu korkunç kaza sonucunda herhangi bir yaralanan olmadı.

Soğuk hava dalgası nedeniyle 70 milyondan fazla kişi için alarm durumu ilan edildi. ABD genelinde sıcaklıkların bazı bölgelerde eksi 45 derecenin altına düştüğü görülürken, Ulusal Hava Durumu Servisi (NWS) tarafından geçtiğimiz hafta sonu boyunca Texas’ın bazı bölgelerinde eksi 32 dereceye kadar düşen sıcaklıklara karşı hipotermi ve donma uyarıları yapıldı.

Firari hükümlü, 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla yakalandı!

Sıradaki haber:

Firari hükümlü, 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla yakalandı!