h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • MSB:”Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 9 PKK’lı teröristi düzenlediği hava harekatı ile etkisiz hale getirdi.”

MSB:”Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 9 PKK’lı teröristi düzenlediği hava harekatı ile etkisiz hale getirdi.”

MSB'nin açıklamasına göre Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın Gara bölgesinde tespit ettiği 9 PKK'lı teröristi düzenlediği hava harekatı ile etkisiz hale getirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 9 PKK teröristini etkisiz hale getirmek için başarılı bir hava operasyonu düzenledi. Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahramanca mücadelesini ve teröristlere karşı verilen önemli bir zaferi duyurdu. Bu operasyonun terörle mücadelede Türkiye’nin kararlılığını gösterdiği belirtiliyor.

Traktör ve hafriyat kamyonunun çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Traktör ve hafriyat kamyonunun çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.