h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Babasını öldürüp kaçtı, cinayeti telefonla ihbar etti: “Babamı bıçakladım, ölmüş olabilir”

Babasını öldürüp kaçtı, cinayeti telefonla ihbar etti: “Babamı bıçakladım, ölmüş olabilir”

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir adam, öz babasını bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından kaçan oğul, polis tarafından yakalandı. Olay, Bozyaka Mahallesi'ndeki bir evde gerçekleşti. Oğul, babasını bıçakladığını ve ölmüş olabileceğini bildirdi. Baba, sırtından aldığı üç bıçak darbesi sonucu hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan oğul, kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Oğulun ifadesine göre, olay anında evde tartışma yaşanmıştı.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde gerçekleşen üzücü olayda, bir şahıs öz babasını bıçaklayarak öldürdü. Ardından olay yerinden kaçan katil zanlısı ise telefonla polise ihbarda bulundu. Şahıs sırtından bıçakladığı babasının öldüğünü bildirdi. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan cinayet şüphelisi gözaltına alındı.

Olay, Bozyaka Mahallesi 3080 sokaktaki bir evde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İhbar üzerine evde yapılan incelemede, sırtından üç bıçak darbesiyle hayatını kaybeden baba Cihan İnan’ın cesedi bulundu. Olaydan sonra kaçan B.İ. isimli şüpheli ise bir süre sonra başka bir sokakta yakalanarak gözaltına alındı. Baba Cihan İnan’ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, emniyete götürülen B.İ.’nin ifadesinde, yaklaşık bir ay önce anne ve babasının tartıştığını ve o günden beri babasıyla konuşmadığını, olay anında evde tartışma yaşadıklarını ve bu tartışmanın sonucunda cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Terkedilmiş bina yangınla kül oldu

Sıradaki haber:

Terkedilmiş bina yangınla kül oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.