h Dolar 34,2057 % 0.23
h Euro 37,1137 % 0.23
h Sterlin 44,6526 % 0.38
h Altın (Gr) 2.981,95 %0,95
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • “Fergio House” soruşturmasında yeni gelişme: 85 milyon TL’lik mal varlıklarına el konuldu

“Fergio House” soruşturmasında yeni gelişme: 85 milyon TL’lik mal varlıklarına el konuldu

Sosyal medyada "Fergio House" hesaplarından yapılan müstehcen paylaşımlar ve lüks villada düzenlenen partilerle ilgili soruşturmada, 3 şahsın suç gelirleriyle elde ettikleri toplam değeri 85 milyon TL olan mal varlıklarına el konuldu. İstanbul merkezli operasyonda 19 şüpheli gözaltına alınmıştı. Söz konusu şahısların mal varlıkları arasında taşınmazlar, araçlar ve banka hesapları bulunuyor.

“Büyükçekmece’de “Fergio House” sosyal medya hesaplarından yayınlanan müstehcen içerikler ve villada düzenlenen partilerle ilgili soruşturma sürüyor. Operasyonda gözaltına alınan 3 kişinin, suç gelirlerinden elde ettikleri tahmin edilen yaklaşık 85 milyon TL değerindeki mal varlıklarına el konuldu.

İstanbul merkezli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, sosyal medyada “Fergio House” hesabı üzerinden müstehcen paylaşımlarda bulunan ve aynı hesaptan müstehcen içerikli parti düzenleyeceklerini duyuran kişilere operasyon düzenledi. Baskında 19 şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda, müstehcen içerikli videolarda kullanılan çeşitli renk ve modellerde 70 maske, 13 fantezi elbise, üzerinde geçersiz yazan 2 bin adet sahte 100 dolar banknot, fantezi malzemesi olarak kullanılan eşyalar, 19 cep telefonu ve sim kart ele geçirildi. Zanlılardan F.G. tutuklandı ve adliyeye sevk edildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda F.G.(32), S.G.(32) ve S.G.C.(45) isimli şüphelilerin suç gelirleriyle elde ettikleri mal varlıklarına el koyma kararı alındı. Tutanakta yer alan bilgilere göre, yaklaşık 85 milyon TL değerinde olan 1 daire, 1 arsa ve 1 tarla İzmir’de bulunuyor. Ayrıca, 3 taşınmaza ve 3 araca, 3 şüphelinin ise banka ve elektronik para hesaplarına el konuldu.”

Bilecik’te cereyan eden trafik kazasında 3 birey yaralandı

Sıradaki haber:

Bilecik’te cereyan eden trafik kazasında 3 birey yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.