h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • TDED ve ŞEHİRDER’den Başkan Sekmen’e ziyaret

TDED ve ŞEHİRDER’den Başkan Sekmen’e ziyaret

TDED Erzurum Başkanı Murat Ertaş ve ŞEHİRDER Başkanı Mustafa Uğurlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti. Ziyarette Ertaş ve Uğurlu, Başkan Sekmen'in tekrar aday gösterilmesi sonrası projeleri ve şehirle ilgili konuları konuştu. Başkan Sekmen, ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, ŞEHİRDER tarafından üretilen kitapları beğendiğini belirtti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret eden Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Erzurum Başkanı Murat Ertaş ve ŞEHİRDER Başkanı Mustafa Uğurlu, projeleri ve şehirle ilgili sorunları görüşmek üzere bir araya geldi. Yapıcı bir toplantı olan bu ziyarete İlgi oldukça büyük oldu. Ziyaret sırasında ŞEHİRDER Başkanı Uğurlu, Başkan Sekmen’e derneklerine verdiği destekten dolayı bir teşekkür plaketi sundu ve “Muammer Cindilli – Hatıralar” ve Murat Ertaş’ın “Ötede Öbür Yarım” kitaplarını hediye etti. Ayrıca ŞEHİRDER Başkan Yardımcısı Uğur Aksu, projeler hakkında Başkan Sekmen’e bir sunum yaptı. Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Başkan Sekmen, derneklerin ürettiği eserleri takdirle karşıladı ve nazik davranışları için teşekkür etti.

Kastamonu’da yaşanan heyelan nedeniyle iki ilçenin yol bağlantısı kesildi

Sıradaki haber:

Kastamonu’da yaşanan heyelan nedeniyle iki ilçenin yol bağlantısı kesildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.