h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Sultangazi’nde Minibüs Kazası: Freni Boşalan Araç, Çocuğa Çarptı ve Apartmana Uçtu

Sultangazi’de bugün yaşanan bir kaza sonucunda bir çocuk hayatını kaybetti. Olay, saat 16.00 sıralarında Sultangazi 75.Yıl Mahallesi 1258. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, minibüsün şoförü olan 41 yaşındaki G.S., aracını park etti ve el frenini çekti. Ancak daha sonra aracın başından ayrılan şoförünün fark etmediği bir şekilde fren boşaldı ve minibüs rampa aşağı kaymaya başladı.

Minibüs Önce Diğer Araçlara, Ardından da Çocuğa Çarptı

Minibüs rampa aşağı inerken park halindeki iki araca ve 13 yaşındaki Yusuf Yurt’a çarptıktan sonra bir apartman boşluğuna düşerek durabildi. Olayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çocuğu ambulansla hastaneye sevk etti. Ne yazık ki, yapılan tüm müdahalelere rağmen Yusuf Yurt hayatını kaybetti.

Görgü Tanığı: “Arabanın Freni Boşalmış, İçinde Şoförü Yoktu”

Olayın görgü tanıklarından Ali Bozkurt, “Baktık bir araba buraya uçmuş. Geldiğimizde burada çocuğun yakınları feryat figan ediyordu. Arabanın freni boşalmış, içinde şoförü yoktu. Bizim gördüğümüz başka bir şey yok. Çocuk 13-14 yaşlarında. Biz milletin bağırışları ile dışarı çıktık. Baktım arabanın buraya uçtuğunu gördüm” dedi.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında Kaydedildi

Bu üzücü kaza anı aynı zamanda bir güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Minibüsün rampa aşağı inip düştüğü anlar bu görüntülerde yer alıyor. Öte yandan, araç kaza sonrası olay yerinden kaldırıldı. Minibüs sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Babaeski’de Elektronik Eşya Kaçakçılığı Operasyonu: İşte Detaylar

Sıradaki haber:

Babaeski’de Elektronik Eşya Kaçakçılığı Operasyonu: İşte Detaylar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.