h Dolar 34,1768 % 0.11
h Euro 38,2284 % 0.11
h Sterlin 45,7979 % -0.06
h Altın (Gr) 2.933,46 %0,02
h BIST100 9.829,19 %-0,62
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Açıköğretim sınavları, trafikte yoğunluk oluşturdu.

Açıköğretim sınavları, trafikte yoğunluk oluşturdu.

Eskişehir'deki Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavına gitmek için yola çıkan öğrenciler, sabahın erken saatlerinde yoğun trafik nedeniyle aksamalar yaşadı. Dumlupınar Bulvarı'ndan başlayan uzun kuyruklar, Eskişehir Teknik Üniversitesi'ne kadar devam etti. Sınava yetişmek isteyen öğrencilerin trafiği yoğunlaştırması, diğer vatandaşların işlerine gitmesinde gecikmelere sebep oldu.

Eskişehir’de Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavına katılmak için yola çıkan öğrencilerin yoğun trafiğe neden olduğu bildirildi. Sabah erken saatlerde başlayan sınav trafiği, uzun kuyrukların oluşmasına sebep oldu. Tepebaşı ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı’ndan başlayan trafik kuyruğu, Eskişehir Teknik Üniversitesi’ne kadar uzandı. Sınavın 09.30’da başlaması nedeniyle yetişmek isteyen öğrencilerin oluşturduğu trafik yoğunluğu, işe gitmek isteyen vatandaşların da sıkıntı yaşamasına sebep oldu.

Hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklandı

Sıradaki haber:

Hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.