h Dolar 34,1844 % 0.13
h Euro 38,1990 % 0.13
h Sterlin 45,8102 % -0.03
h Altın (Gr) 2.927,03 %-0,20
h BIST100 9.747,25 %-0,83
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Acil Kimyasal Sızıntı Durumu: Turuncu Dumanla Gökyüzü Kaplandı

Acil Kimyasal Sızıntı Durumu: Turuncu Dumanla Gökyüzü Kaplandı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bulunan bir fabrikada kimyasal sızıntı yaşandı ve gökyüzü turuncu dumanlarla kaplandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi ve sızıntı kontrol altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Dilovası’ndaki bir fabrikada meydana gelen kimyasal sızıntı sonucunda gökyüzü turuncu dumanlarla kaplandı. Yetkililer, DRS Makina fabrikasında gerçekleşen sızıntının nedenini araştırıyor.

Bilgilere göre, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Çerkeşli Mahallesi’nde bulunan fabrikada bilinmeyen bir nedenden dolayı kimyasal sızıntı meydana geldi. Sızıntı sonucunda gökyüzünde kızıl dumanlar yükseldi. Fabrika işçilerinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle sızıntı kontrol altına alındı.

Yapılan incelemelerde fabrika ve çevresinde detaylı araştırmalar yapıldı.

Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Aydın’da terör propagandası yapan 6 kişi tutuklandı

Sıradaki haber:

Aydın’da terör propagandası yapan 6 kişi tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.