h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Adana’da polis, bir evde uzun namlulu silah ve çelik yelek buldu

Adana’da polis, bir evde uzun namlulu silah ve çelik yelek buldu

Adana'da polis, bir evde yapılan operasyonda uzun namlulu piyade tüfeği ve 2 çelik yelek ele geçirdi. Operasyonda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Adana’da Polis Özel Harekat timleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, bir evde uzun namlulu piyade tüfeği ve 2 çelik yelek ele geçirildi. Olay sonrasında gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesinde bulunan Hüseyin B.’nin evinde uzun namlulu piyade tüfeği olduğu bilgisini aldı. Bu bilgi üzerine ekipler, şüphelinin evine operasyon düzenledi.

Evin arama çalışmaları sırasında polis, uzun namlulu piyade tüfeği, tüfeğe ait 150 adet mermi, 1 tabanca şarjörü ve 2 çelik yelek buldu.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan Hüseyin B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yargıtay, icra takiplerindeki alacaklılara faiz müjdesi verdi!

Sıradaki haber:

Yargıtay, icra takiplerindeki alacaklılara faiz müjdesi verdi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.