h Dolar 34,0006 % 0.29
h Euro 37,8516 % 0.29
h Sterlin 44,9502 % 0.86
h Altın (Gr) 2.820,98 %0,42
h BIST100 %
a

Adıyaman’da paraşüt kazası

Adıyaman'da Ali Dağı'ndan havalanan bir paraşüt pilotu, kontrolünü kaybederek paraşütüyle beraber yere çakıldı. Yaralanan pilotun kurtarılması için ekipler seferber oldu. S.G. isimli pilot, yamaç paraşütü yapmak için Ali Dağı'na geldi. Ancak havalandıktan kısa bir süre sonra paraşütün kontrolünü kaybetti ve hızla yere çakıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Engebeli bir noktaya düşen pilot için kurtarma çalışmaları başlatıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan S.G., Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Adıyaman’da bir yamaç paraşütü pilotu, Ali Dağı’ndan havalanarak kontrolünü kaybetti ve paraşütüyle birlikte yere düştü. Olayın ardından kurtarma ekipleri seferber oldu.

Edinilen bilgilere göre, Ali Dağı’na yakın olan Adıyaman il merkezine 7 kilometre mesafede bulunan bir bölgede yamaç paraşütü yapmak isteyen S.G., havalandıktan kısa bir süre sonra paraşütün kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan paraşüt, Ali Dağı yakınlarında hızla yere çakıldı. Olayın 112 Acil Sağlık Merkezi’ne bildirilmesi üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kurtarma ekipleri, pilotun düştüğü engebeli alanda hemen harekete geçti. S.G., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesiyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildi. Paraşüt pilotunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Vatandaş, elektrik akımına kapılınca hemen ambulans helikopter yardımına yetişti

Sıradaki haber:

Vatandaş, elektrik akımına kapılınca hemen ambulans helikopter yardımına yetişti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.