h Dolar 34,2894 % 0
h Euro 37,0669 % 0
h Sterlin 44,4691 % -0.09
h Altın (Gr) 3.017,29 %-0,38
h BIST100 8.941,65 %0,37
a

Adıyaman, ilk şehir meydanını kazanıyor

Adıyaman Belediyesi, kent meydanı projesinin yapımına devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle durdurulan proje, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ın talimatıyla hızla ilerlemeye başladı. 12 bin 154 metrekare arsa alanı ve 24 bin 280 metrekare proje alanına sahip olan meydan, birçok sosyal alanıyla dikkat çekiyor. Projenin en kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Adıyaman Belediyesi, şu anda yapımı devam eden ve şehrin ilk kent meydanı olacak proje için çalışmalarını sürdürüyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından durdurulan kent meydanı projesi, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ın direktifiyle yeniden başlatıldı. Yeniden başlatılan proje, 12.154 metrekarelik arsa alanı ve 24.280 metrekarelik proje alanıyla, 740 araç kapasiteli iki katlı yeraltı otoparkı, 1.240 kişilik cami, 250 metrekarelik kitap kafesi, kütüphane, kuru havuzlar, bebek bakım odası, abdestlik, genel tuvaletler ve yeşil alanlar gibi sosyal alanlardan oluşacak. Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, çalışmaları yakından takip ettiğini belirtirken, “Kent meydanı projemiz, Adıyaman’ın ilk meydanı olacak ve depremden önce başlamıştık, ancak depremin ardından çalışmalar durdu. Normalleşme süreci ile birlikte çalışmalara hızla yeniden başladık ve hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Yoğun tempoda sürdürülen çalışmaların sonucunda kent meydanını halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Şehit uzman çavuşun mevlidi düzenlendi: İşte detaylar

Sıradaki haber:

Şehit uzman çavuşun mevlidi düzenlendi: İşte detaylar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.