h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Adıyaman’da Alacak Verecek Tartışması: 1 Kişi Yaralandı

Adıyaman’da Alacak Verecek Tartışması: 1 Kişi Yaralandı

Adıyaman'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak yaralandı. S.Y. ve S.K. arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. S.K., elindeki bıçakla S.Y'yi bıçaklayarak yaraladı. Olayın ardından sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Yaralı, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, S.K.'yi gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor.

Adıyaman’da Alacak Verecek Kavgası Kanlı Bitti: 1 Yaralı

Adıyaman’ın Yavuz Selim Mahallesi adliye binası yakınlarında, S.Y. ve S.K. arasında çıkan alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma hızla büyüyerek kavgaya dönüştü ve S.K., elindeki bıçakla S.Y.’yi bıçakladı. Hemen olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ve polis, yaralının yardımına koştu. Yaralı, hızla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, olaya ilişkin incelemelerde bulundu ve S.K.’yi ifadesi alınmak üzere gözaltına aldı.

Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Korkunç kaza: Tarlada otomobil faciası! 2 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Korkunç kaza: Tarlada otomobil faciası! 2 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.