h Dolar 34,1311 % 0.09
h Euro 38,0406 % 0.09
h Sterlin 45,6238 % 0.18
h Altın (Gr) 2.883,01 %0,29
h BIST100 9.887,75 %-0,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Adıyaman’da meydana gelen deprem 4.0 büyüklüğünde

Adıyaman’da meydana gelen deprem 4.0 büyüklüğünde

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde, saat 23.37'de 7 kilometre derinlikte 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 4.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı belirtildi.

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde dün gece saatlerinde bir deprem yaşandı. AFAD’ın verilerine göre, 23.37’de kaydedilen depremin büyüklüğü 4.0 olarak belirlendi. Deprem, yüzeyin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Depremin etkisiyle ilgili henüz herhangi bir hasar veya can kaybı rapor edilmedi. Bölge halkı ve yetkililer, depremin ardından olası artçı sarsıntılara karşı dikkatli olunması konusunda uyarıldı.

Adıyaman’ın Sincik ilçesi, deprem kuşağı üzerinde bulunması nedeniyle zaman zaman sarsıntılarla karşılaşan bir bölge olarak biliniyor. Yetkililer, herhangi bir acil durumda vatandaşların güvende olması için gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Depremle ilgili güncel bilgilere resmi kurumların açıklamaları ve vatandaşların yerel yetkililerin yönergeleri yoluyla ulaşmaları önerildi.

Başlık: Adıyaman’ın Sincik İlçesinde 4.0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

+Haber Metni Devam Ediyor

Çorum-Ankara karayolu, tanker kazası sonrası trafiğe kapatıldı ancak şimdi tekrar açıldı.

Sıradaki haber:

Çorum-Ankara karayolu, tanker kazası sonrası trafiğe kapatıldı ancak şimdi tekrar açıldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.