h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Adıyaman’da uyuşturucu ticareti operasyonu sonucunda 2 kişi gözaltına alındı

Adıyaman’da uyuşturucu ticareti operasyonu sonucunda 2 kişi gözaltına alındı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından M.K. ve N.K. isimli iki kişi gözaltına alındı. Operasyonda, bonzai olarak bilinen uyuşturucu madde, av tüfeği, tabanca ve fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yapılan bir uyuşturucu operasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kahta ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde M.K. ve N.K. isimli şahısların adreslerine düzenlediği baskınla gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda, 7 paket halinde 116 gram bonzai, 1 adet av tüfeği, 1 adet tabanca ve 6 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kırklareli’nde dubleks dairede çıkan yangın panik yarattı.

Sıradaki haber:

Kırklareli’nde dubleks dairede çıkan yangın panik yarattı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.