h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Afyonkarahisar’da gözaltına alınan 2 hırsızdan biri tutuklandı

Afyonkarahisar’da gözaltına alınan 2 hırsızdan biri tutuklandı

Afyonkarahisar'da bilişim sistemleri kullanarak hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü, bir kişiye ait banka hesabına izinsiz erişim sağlanarak 384 bin lira değerindeki parayı kripto para borsasına transfer etme olayını araştırdı. İsimleri belirlenen şüpheliler İstanbul ve Balıkesir'de yapılan operasyonla yakalandı. Evlerinde yapılan aramalarda ise ele geçirilen bazı elektronik cihazlar bulundu. Şüpheliler Afyonkarahisar'a getirildi ve mahkemeye çıkarıldı. Bir kişi serbest bırakıldı, diğeri ise tutuklandı.

Afyonkarahisar’da bilişim sistemlerinin kullanılmasıyla gerçekleştirildiği iddia edilen bir hırsızlık olayıyla ilgili olarak yakalanan 2 kişiden biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, bir kişiye ait banka hesabına izinsiz erişim sağlanarak, hesaptan 384 bin lira miktarındaki para başka bir hesaba ve oradan da kripto para borsasına aktarıldığı belirlendi. Bu nedenle nitelikli hırsızlık suçlamasıyla ilgili bir soruşturma başlatıldı.

Yapılan incelemeler sonucunda S.S. isimli şüpheli Balıkesir’in Gönen ilçesinde, D.A. isimli diğer şüpheli ise İstanbul’da eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 3 cep telefonu, bir dizüstü bilgisayar, 3 sim kart ve bir harddisk ele geçirildi.

Şüpheliler Afyonkarahisar’a getirildi ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.S. serbest bırakılırken, D.A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu satıcıları, polisin başarılı takibiyle yakalandı: 2 kişi gözaltına alındı.

Sıradaki haber:

Uyuşturucu satıcıları, polisin başarılı takibiyle yakalandı: 2 kişi gözaltına alındı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.