h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ağabeyinden çanak anten kavgasında çatıdan düşen genç hayatını kaybetti

Ağabeyinden çanak anten kavgasında çatıdan düşen genç hayatını kaybetti

Samsun İlkadım ilçesinde çıkan bir aile tartışması sonucunda, çatıdaki bir kişi ağabeyiyle arbede yaşarken çatıdan düşerek hayatını kaybetti. Kemal Çakır, ağabeyinin televizyon yayınını bozmak amacıyla çanak antene müdahale etme girişiminde bulundu ve bu sırada ağabeyi Ahmet Çakır da ona müdahale etmek istedi. Arbede sırasında Kemal Çakır, düştüğü balkonda ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldığında hayatını kaybetti. Olayın ardından Ahmet Çakır gözaltına alındı. Öncesinde de ağabeyinin çanak antene zarar verdiği biliniyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Samsun’da ağabeyiyle çanak anten yüzünden çıkan tartışmada çatıdan düşerek hayatını kaybeden bir kişi için üzücü olay yaşandı. Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, Kemal Çakır (42), ailesine ait olan 3 katlı apartmanın çatısına çıkarak ağabeyi Ahmet Çakır’ın (55) televizyon yayınını bozmak için çanak antene müdahale etmek istedi. Bu sırada Ahmet Çakır da kardeşinin arkasından çatıya çıkarak olaya müdahale etmek istedi. İki kardeş arasında çıkan arbede sonucunda Kemal Çakır, çatının üçüncü katındaki balkona kafa üstü düşerek ağır şekilde yaralandı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kemal Çakır, hastaneye götürülürken kalbi durdu. Acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen Kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından Ahmet Çakır ise polis tarafından gözaltına alındı. Kötü olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan, Kemal Çakır’ın daha önce de ağabeyinin televizyonunun çanak antenine zarar verdiği bilgisi edinildi.

Uyuşturucu kaçakçılığı yapan şüpheli gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Uyuşturucu kaçakçılığı yapan şüpheli gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.