h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ağaç kesimi sırasında meydana gelen bir ölüm olayı sonucunda 295 bin lira dolandırıcılık vakası yaşandı

Ağaç kesimi sırasında meydana gelen bir ölüm olayı sonucunda 295 bin lira dolandırıcılık vakası yaşandı

Ordu'da ağaç kesimi sırasında bir işçinin ölümüyle ilgili dolandırıcılık olayı yaşandı. Orman sahibi, işçinin sigortasız olduğunu söyleyerek para istedi ve dolandırdı. İşçinin eniştesi, banka hesabına 295 bin lira transfer etti. Dolandırıldığını anlayan kişi polise şikayette bulundu. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Ordu’da yaşanan bir olayda, ağaç kesimi sırasında işçinin hayatını kaybetmesiyle ilgili bir dolandırıcılık vakası meydana geldi. Dolandırıcı, arazi sahibini “Hakim ve savcı tanıdıklarımız var. Ceza almaman için para verirken yardımcı oluruz” diyerek 295 bin lira dolandırdı. Şahıs, mahkemeye çıkarıldıktan sonra tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Ordu’nun Çamaş ilçesinde bulunan Çavuşbaşı Mahallesi Kanyon bölgesinde, 31 Aralık tarihinde yapılan bir orman işinde ağaç kesimi sırasında yaşanan bir kaza sonucunda işçi Ramadan Şimşek hayatını kaybetti. Olayı Samsun’da yaşayan eniştesi O.A’ya anlatan bir diğer işçi olan F.A, iddiaya göre eniştesiyle iletişime geçerek M.A adlı arazi sahibinin işçinin sigortasız olduğunu ve bu nedenle ciddi bir ceza alacağını söyleyerek para talep etti. Enişte, hakim ve savcı tanıdıklarına sahip olduğunu iddia ederek yardımcı olacağını belirtti.

M.A, Ordu’dan Samsun’a giderek eniştesi ve F.A ile buluştu. F.A, M.A’nın rızasıyla cep telefonundan eniştesinin iki arkadaşının banka hesabına 295 bin lira transfer etti. Ancak daha sonra dolandırıldığını anlayan M.A, polise başvuruda bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili F.A, eniştesi O.A ve eniştesinin iki arkadaşını gözaltına aldı. Enişte O.A ve banka hesaplarına para yatırılan iki kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. F.A ise bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Marmaris’in Balan Dağı’nda kaybolan kişi için hava ve kara aramaları sürüyor.

Sıradaki haber:

Marmaris’in Balan Dağı’nda kaybolan kişi için hava ve kara aramaları sürüyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.