h Dolar 34,2892 % 0.49
h Euro 37,2128 % 0.49
h Sterlin 44,7896 % 0.83
h Altın (Gr) 2.979,74 %0,87
h BIST100 9.054,23 %0,58
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ağrı Emniyeti, uyuşturucu kaçakçılarına operasyon düzenledi

Ağrı Emniyeti, uyuşturucu kaçakçılarına operasyon düzenledi

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonda, İran'dan Ağrı'ya ve ardından batı illerine uyuşturucu madde sevkiyatı yapacağı değerlendirilen şahıslar takibe alındı. Yapılan takipler sonucunda İstanbul Beylikdüzü'nde bir adreste uyuşturucu madde depolandığı ve imalathane kurulduğu tespit edildi. Operasyon sonucunda çok sayıda araç ve gereç, metamfetamin üretiminde kullanılan kimyasal maddeler, 2 kilogram kristal metamfetamin ve 30,5 litre sıvı metamfetamin ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 yabancı şahıs gözaltına alındı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı Uyuşturucu Suçları Soruşturma Bürosu ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, büyük bir operasyon gerçekleştirdi. İran’dan Ağrı iline ve ardından batı illerine uyuşturucu madde sevk edeceği değerlendirilen şüphelilerin izlenmeye alındığı belirtildi. Yapılan teknik ve fiziki takipler sonucunda şüphelilerin İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan bir adreste uyuşturucu madde depoladıkları ve imalathane kurdukları tespit edildi. Ağrı Narkotik Şube Ekipleri, İstanbul Beylikdüzü’ndeki adrese operasyon düzenledi ve çok sayıda uyuşturucu madde yapımında kullanılan araç ve gereç, metamfetamin yapımında kullanılan kimyasal maddeler, 2 kilogram kristal metamfetamin ve 30,5 litre sıvı metamfetamin ele geçirildi. İlgili adreste uyuşturucu madde üreten 2 kimyager ve uyuşturucu madde imalatını sağlayan bir organizatör olmak üzere 3 yabancı kişi gözaltına alındı.

Arkadaşının ATV’den düşmesini kahkahalarla izleyen biri

Sıradaki haber:

Arkadaşının ATV’den düşmesini kahkahalarla izleyen biri

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.