h Dolar 33,9947 % 0.28
h Euro 37,8833 % 0.28
h Sterlin 44,9519 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,42 %0,43
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ağrı’da büyük bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Ağrı’da büyük bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Ağrı'da yapılan operasyonda, jandarma tarafından uyuşturucu ve sigara ele geçirildi. Doğubayazıt ilçesindeki gümrük sahasında yapılan devriye faaliyeti sırasında, atılan sigara kartonları ve metamfetamin bulundu. İran uyruklu 4 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada ise daha fazla uyuşturucu madde bulundu. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Ağrı’da Jandarma tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, uyuşturucu madde ve sigara bulundu. Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Gümrük Muhafaza ve Gümrük KİM personeli, Doğubayazıt ilçesindeki Gümrük sahasında devriye faaliyeti sırasında kullanılmayan peronlar bölgesinde bir duvarın dibine atılmış vaziyette 2 adet sigara kartonu ve 4 litrelik bir kutu içerisinde 1 kilo 980 gram metamfetamin ele geçirdi. Ayrıca, gümrük sahasında yapılan kontrollerde şüpheli hareketler sergileyen 4 İran vatandaşının üzerinde ve eşyalarında yapılan arama sonucunda 1.214 adet metamfetamin hap ve 201 adet uyuşturucu hap bulundu. Olayla ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı.

37 yıl hapis cezasına çarptırılan kişi, polisten kaçamadı.

Sıradaki haber:

37 yıl hapis cezasına çarptırılan kişi, polisten kaçamadı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.