h Dolar 34,1789 % 0.12
h Euro 38,1997 % 0.12
h Sterlin 45,7585 % -0.14
h Altın (Gr) 2.936,89 %0,13
h BIST100 9.829,19 %-0,62
a
  • Vakit
  • Gündem
  • AK Parti Şehitleri İçin Helva Dağıtımı Gerçekleştirdi

AK Parti Şehitleri İçin Helva Dağıtımı Gerçekleştirdi

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, terör örgütü PKK tarafından şehit düşen askerler için Kayıboyu Camii’nde helva dağıttı. Yatsı namazı sonrasında AK Parti teşkilatı helvayı vatandaşlara ikram etti. Başkan Yıldırım şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek dua etti. Başkanın konuşmasıyla birlikte, ölen askerlere ve ailelerine başsağlığı dilekleri sunuldu.

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve parti üyeleri, terörle mücadelede şehit düşen askerlerimize ve ailelerine destek olmak amacıyla bir etkinlik düzenledi. Yıldırım ve beraberindekiler, Pençe-Kilit operasyonunda PKK tarafından şehit düşen 9 asker için Kayıboyu Camii’nde helva dağıttı. Yatsı namazının ardından cami önünde gerçekleştirilen etkinlikte, AK Parti teşkilatı vatandaşlara helva ikram etti. İl Başkanı Yıldırım, yaptığı konuşmada terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucu şehit düşen kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet dileyerek, ailelere başsağlığı dileklerini iletti. Bu anlamlı etkinlikle birlikte duaların ve yapılan ibadetlerin kabul olmasını temenni etti.

Devri Alem Sonrası, Çocuklarının Eğitimi İçin Fethiye’ye Yerleşen Aile

Sıradaki haber:

Devri Alem Sonrası, Çocuklarının Eğitimi İçin Fethiye’ye Yerleşen Aile

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.