h Dolar 34,0906 % 0.18
h Euro 38,0846 % 0.18
h Sterlin 45,3041 % -0.08
h Altın (Gr) 2.834,14 %0,19
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Akdeniz’in soğuk sularında kış güneşinin keyfini sürdürenler

Akdeniz’in soğuk sularında kış güneşinin keyfini sürdürenler

Hatay'ın Payas ilçesinde yaşanan yağışlı havadan sonra günler sonra açan güneşi fırsat bilen bir vatandaş, denizde yüzmek için cesaretlendi. Soğuk hava ve düşük su sıcaklığına rağmen denize giren vatandaşın bu cesur davranışı ilgi çekti. Bu anlar, sosyal medyada da popüler oldu.

Hatay’ın Payas ilçesinde hava yağışlı geçiyor, ancak bir vatandaş güneşin çıkmasıyla birlikte denizde yüzmek için fırsat kolladı. Son 15 gündür Hatay’da zaman zaman yağışlı hava etkili olurken, hava sıcaklığı da yaklaşık 10 dereceye düşmüş durumda. Yaz aylarında turistlerin akınına uğrayan Hatay sahilleri ise soğuk havayla birlikte tenha kalmış durumda. Karabük’ten Payas’a tatil için gelen İbrahim Yücel adlı vatandaş ise günler sonra açan güneşi değerlendirerek denize girdi. İbrahim Yücel’in soğuk havaya aldırmadan tek başına denizde yüzmesi dikkat çekti. Ocak ayında denizde yüzen vatandaşın bu anları sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Van’da 7 organizatör gözaltına alındı ve tutuklandı.

Sıradaki haber:

Van’da 7 organizatör gözaltına alındı ve tutuklandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.