h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Akıl almaz olay: Araba bariyerde asılı kaldı, sürücü kaçtı!

Akıl almaz olay: Araba bariyerde asılı kaldı, sürücü kaçtı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir SUV araç bariyere çarptı ve araç bariyerin üzerinde askıda kaldı. Sürücü olay yerinde aracını bırakarak kaçtı. Kaza, sabah erken saatlerde meydana geldi ve olay yerindeki akaryakıt istasyonu çalışanları tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, bir SUV aracının bariyerin üzerinde asılı kaldığı bir kaza yaşandı. Sürücü, kazanın ardından aracını olay yerinde terk etti.
Kaza, sabaha karşı Osman Yılmaz Mahallesi D-100 kara yolunda İstanbul istikametinde meydana geldi. 34 BKS 824 plakalı Nissan marka SUV araç, yol ayrımındaki bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç bariyerin üzerine çıktı ve asılı kaldı. Sürücü, aracı çıkaramayınca olay yerinden ayrıldı. Durumu fark eden akaryakıt istasyonu çalışanları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi.
Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul Polisi, uyuşturucu kartelinin liderlerinden Sammy Ali’yi “Kartel-4” operasyonuyla yakaladı.

Sıradaki haber:

İstanbul Polisi, uyuşturucu kartelinin liderlerinden Sammy Ali’yi “Kartel-4” operasyonuyla yakaladı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.