h Dolar 34,0017 % 0.29
h Euro 37,8610 % 0.29
h Sterlin 44,9644 % 0.89
h Altın (Gr) 2.820,36 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Alacalı kursiyerler, Gazze’deki çocuklar için giysi ve battaniye dikmeye başladı

Alacalı kursiyerler, Gazze’deki çocuklar için giysi ve battaniye dikmeye başladı

Çorum'un Alaca ilçesindeki Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ve usta öğreticiler, Gazze'deki masum çocuklara yardım eli uzatıyor. İsrail'in zulmü altında olan Gazze'deki çocuklara giysi ve battaniye dikerek destek oluyorlar. Halk Eğitim Müdürü Nihat Haluk Uğraş, depremde ihtiyaç sahiplerine yardım ettikleri gibi şimdi de Gazze'deki çocuklar için çalıştıklarını belirtti. Makineleri çalıştırarak çocukları bir nebze olsun ısıtmayı hedefliyorlar.

Haberin title’ı: “Alaca Halk Eğitim Merkezi, Gazze’deki Çocuklara Yardım Elini Uzatıyor”

Haber özeti: Çorum’un Alaca ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi, bir bayan kursiyer ve usta öğreticilerin öncülüğünde Gazze’deki masum çocuklara yardım elini uzatıyor. Kursiyerler, İsrail’in zulmü altında olan Gazze’deki çocuklar için giysi ve battaniye dikmeye başladı. Halk Eğitim Müdürü Nihat Haluk Uğraş, deprem gibi felaketlerde olduğu gibi bu kez de mazlum ve mağdurun yanında olmaya devam ettiklerini belirtti. Alaca Halk Eğitim gönüllü kursiyerleri, hayırsever vatandaşlar ve tüm idari yönetim ile birlikte usta öğretici personeli, Gazze’deki soğukta kalan çocukları bir nebze olsa bile ısıtmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Jandarma, define avcılarına geçit tanımıyor

Sıradaki haber:

Jandarma, define avcılarına geçit tanımıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.