h Dolar 34,2910 % -0.03
h Euro 37,0165 % -0.03
h Sterlin 44,4190 % 0.14
h Altın (Gr) 2.996,37 %0,13
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Alanya’da yapı halindeki bir ev ve istinat duvarı heyelan nedeniyle çöktü.

Alanya’da yapı halindeki bir ev ve istinat duvarı heyelan nedeniyle çöktü.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen heyelanda, istinat duvarı ile üzerinde bulunan inşaat halindeki ev göçtü. Heyelan nedeniyle 2 hane tahliye edilirken, bir araba ve bir motosiklet kullanılamaz hale geldi. Evlerinin yıkılmasıyla evsiz kalan aile, "Canımızı kurtardık ama dışarıda kaldık" şeklinde açıklama yaptı. Heyelan yaşanan bölgedeki yolu ulaşıma kapattı.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen sağanak yağışın ardından meydana gelen heyelanda, istinat duvarı ile üzerinde bulunan 2 katlı inşaat halindeki ev göçtü. Evde yaşayan Hatice Yılmaz, olayın büyük bir gürültüyle gerçekleştiğini ve elektriklerin kesildiğini belirtti. Yılmaz, evlerinin mühürlendiğini ve dışarıda kaldıklarını söyledi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, bir araç ve motosiklet göçük altında kalarak kullanılamaz hale geldi. Heyelan nedeniyle 2 hanenin tahliye edildiği ve 5 hanenin yolu ulaşıma kapandığı aktarıldı. Göçük altında kalan araçlar ve yaşanan korku dolu anlarla ilgili olarak Yılmaz, “Eve korkudan giremiyoruz. Evimiz mühürlendi. Komşularımız yardımcı oluyor. Ama ne zamana kadar bekleyeceğiz bilmiyoruz” şeklinde konuştu. Yılmaz, çocuklarına bir şey olması durumunda ne yapacağını bilemediğini ve herhangi bir can kaybının olmamasına şükrettiğini dile getirdi. Yaşanan heyelan sonucunda evlerinin enkaz altında kaldığı ve sokakta kaldıklarını belirten Yılmaz, araçlarının, motorlarının ve evlerinin tamamen kullanılamaz hale geldiğini ifade etti.

Aydın Ticaret Borsası yönetimi, Adana Valisi Köşger ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi

Sıradaki haber:

Aydın Ticaret Borsası yönetimi, Adana Valisi Köşger ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.