h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Alaplı’da yapılacak olan 240 kişilik cezaevi projesi yatırım programına dahil edildi

Alaplı’da yapılacak olan 240 kişilik cezaevi projesi yatırım programına dahil edildi

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yapılması planlanan bir cezaevi projesi, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı'nın yatırım programına dahil edildi. Alaplı İlçe Başkanı Altan Güngör, projenin Alaplı Mollabey Köyü sınırları içinde gerçekleştirileceğini ve adalet Bakanlığı tarafından 2024 yılına programlandığını açıkladı. Proje, 240 kişilik bir açık cezaevi olarak planlanmaktadır. Başkan Güngör, bu yatırımda emeği geçenlere teşekkür ederek Alaplı ilçesine hayırlı olmasını diledi.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde planlanan cezaevi projesi, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı tarafından yatırım programına alındı. AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Altan Güngör, projenin Mollabey Köyü hudutları içinde gerçekleştirileceğini belirtti. Adalet Bakanlığı tarafından 2024 yılına programlanan açık cezaevi, 40 dönümlük bir arazi üzerinde inşa edilecek.

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Altan Güngör yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı cezaevi projesini yatırım programına aldı. Alaplı’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Alaplı Mollabey Köyü sınırları içinde planlanan açık cezaevinin 240 kişi kapasiteli olması düşünülmektedir. Proje, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından 2024 yatırım programına dahil edilmiştir. Bu yatırımın Alaplı’ya kazandırılmasında bölge milletvekili Saffet Bozkurt’un büyük emeği olduğunu ve katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Alaplı’ya şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Muş’ta kaçak avlanan 2 kişiye yüksek idari para cezası verildi

Sıradaki haber:

Muş’ta kaçak avlanan 2 kişiye yüksek idari para cezası verildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.