h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Alkollü bir sürücünün Üsküdar’da bir motosikletliye çarpması sonucu hayatını kaybetti

Alkollü bir sürücünün Üsküdar’da bir motosikletliye çarpması sonucu hayatını kaybetti

Üsküdar'da alkollü bir cip sürücüsü, arkadan çarptığı motosiklet sürücüsünü öldürdü. Cip sürücüsü alkollü olduğu için gözaltına alındı. Olay, Üsküdar İstanbul Çevre Yolu'nda meydana geldi. Cip, motosiklete çarparak onu yaklaşık 500 metre sürükledi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti ve cenazesi kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü. Cip sürücüsü alkollü olduğu için polis merkezine götürüldü.

Üsküdar’da alkollü bir araç sürücüsü, çarptığı motosiklet sürücüsünün hayatını kaybetmesine neden oldu. Alkol etkisi altında olduğu tespit edilen şahıs, gözaltına alındı.

Kaza, Üsküdar’da İstanbul Çevre Yolu Ankara istikametinde sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Altunizade mevkisinde seyir halinde olan 34 ECJ 642 plakalı Hyundai marka cip, aynı yönde ilerleyen 34 FUU 851 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Cip sürücüsü ise motosikleti sürükleyerek yaklaşık 500 metre ilerledikten sonra durdu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Trafik polisleri, otoyol üzerinde güvenliği sağlarken, sağlık ekipleri ise hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün cenazesini kaldırdı. Yapılan alkol testinde cip sürücüsünün alkollü olduğu belirlendi ve gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Motosiklet sürücüsünün cenazesinin kaldırılmasının ardından otoyol trafiği normale döndü.

Park halindeki araç Elazığ’da alevlere teslim oldu

Sıradaki haber:

Park halindeki araç Elazığ’da alevlere teslim oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.