h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Denizli’de alkollü sürücünün kullandığı araç üst geçitte beton bariyere çarparak yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kadın sürücü, aracı yan devrilince etrafındaki vatandaşlar ve araçtaki eşi tarafından kurtarıldı.
Kazadan haber, Pamukkale ilçesinin İzmir Bulvarı’nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Esra Çiftçi’nin kullandığı 20 D 4920 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu üst geçitteki beton bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç yaklaşık 50 metre sürüklenerek yan devrildi. Çiftçi’nin eşi ve diğer vatandaşlar hemen yardıma koştu. Ancak Çiftçi, araçta sıkıştığı için çıkması zorlandı. Eşi ve bir diğer sürücü, Çiftçi’yi araçtan çıkarabilmek için bagaj camını kırdı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildiği bildirildi.
Eşinin polis ekiplerine anlattığı kaza anında aracın önce bariyere çarptığını ve ardından sürüklendiğini belirten şahıs, eşinden ses almasıyla büyük bir şükran duyduğunu ifade etti. Şahıs, levye kullanarak camı kırarak eşini çıkardığını söyledi. Alkol testi yapılan sürücünün kanında 135 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kısa süreli olarak trafiğe kapanan yol, devrilen aracın kaldırılmasıyla normale döndü. Alkollü sürücü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(FK-MB-“

Gaziantep’te Kaçak Yollarla Getirilen 1 Milyon Liralık Telefonlar İhbar Üzerine Ele Geçirildi

Sıradaki haber:

Gaziantep’te Kaçak Yollarla Getirilen 1 Milyon Liralık Telefonlar İhbar Üzerine Ele Geçirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.