h Dolar 33,9947 % 0.28
h Euro 37,8833 % 0.28
h Sterlin 44,9519 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,42 %0,43
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Altan Gördüm, Eskişehirli tiyatro severlerle buluştu

Altan Gördüm, Eskişehirli tiyatro severlerle buluştu

Tepebaşı Belediyesi, Oyuncular Sendikası ve Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu iş birliğiyle düzenlenen Tiyatro Günleri kapsamında ünlü oyuncu Altan Gördüm, Eskişehirli tiyatro severlerle buluştu. Etkinliğin bir parçası olan söyleşi sırasında Gördüm, tiyatroya nasıl başladığını anlattı ve Eskişehir'in öğrenci kenti olmasının tiyatro için avantaj olduğunu belirtti. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Gördüm, Eskişehir'de neden devlet tiyatrosu olmadığına dikkat çekti. Söyleşinin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Eskişehir’in Tepebaşı Belediyesi, Oyuncular Sendikası ve Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu iş birliğiyle düzenlenen Tiyatro Günleri kapsamında ünlü oyuncu Altan Gördüm, Eskişehirli tiyatro severlerle buluştu. Tepebaşı Belediyesi, Oyuncular Sendikası ve Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu tarafından düzenlenen Tiyatro Günleri etkinlikleri devam etmektedir. Tiyatroların, atölyelerin, panellerin ve söyleşilerin de yer aldığı etkinlikler, 5 farklı mekanda Eskişehir halkıyla buluşmaktadır. Bu kapsamda, ünlü oyuncu Altan Gördüm, Eskişehirlilerle bir araya geldi. Öğrenci kenti olan Eskişehir’in tiyatro etkinliklerini canlandırabilecek bir avantaja sahip olduğunu vurgulayan Gördüm, İstanbul’da ise sponsor desteği alamadıklarında istedikleri oyunları sahnelemelerinin zorlaştığını belirtti. Ayrıca, katılımcıların sorularını yanıtlayan Gördüm, Eskişehir’de devlet tiyatrosunun olmamasıyla ilgili olarak eleştirilerde bulundu. Gördüm, Eskişehir’in aydın bir kent olduğunu ve daha da aydınlanmasını engellemenin niyetlenildiğini ifade etti. Seslendirme konusundaki bir soruya ise Gördüm, başarılı bir seslendirme için iyi bir metin ve akıcılığın önemli olduğunu belirtti. Ayrıca, bazı kelimelerin Türkçeye uyarlanması gerektiğini ve ideal bir seslendirme yapmak için filmin orijinalini kullanmanın önemine dikkat çekti. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Ankara’da ardı ardına zincirleme trafik kazası yaşandı

Sıradaki haber:

Ankara’da ardı ardına zincirleme trafik kazası yaşandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.