h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Altıeylül İlçesi, eğitim konusunda tam destek sağlıyor

Altıeylül İlçesi, eğitim konusunda tam destek sağlıyor

Altıeylül Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi Hasan Can Kültür Merkezi'nde öğrencilere eğitim semineri düzenledi. Seminere yaklaşık 600 12. sınıf öğrencisi katıldı. Altıeylül Belediyesi, sınava hazırlık için kurs ve kitap desteği yanında moral ve motivasyon semineri de verdi. Seminere ünlü ders kitapları yazarları ve sosyal medyada tanınan Hüseyin Başoğul da katıldı. Öğrenciler, seminer sayesinde motivasyon kazandıklarını ve sınav kaygılarıyla başa çıkmak için hocalardan fikir aldıklarını belirterek Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'ya teşekkür ettiler. Başkan Avcı ise öğrencilere önem verdiklerini ve ülke için faydalı bireyler olmalarını istediklerini ifade etti.

Altıeylül Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi öğrencilere moral ve motivasyon semineri düzenledi. Hasan Can Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere, yaklaşık 600 12. sınıf öğrencisi katıldı.

Altıeylül Belediyesi, 12. sınıf öğrencilerinin sınava hazırlık sürecinde destek olmak adına kurs ve kitap desteğinin yanı sıra moral ve motivasyon semineri düzenledi. Seminerde, ünlü ders kitabı yazarları ve sosyal medyada Taze Mühendis kullanıcı adıyla binlerce takipçisi olan Hüseyin Başoğul da yer aldı.

Öğrenciler, seminere katılarak sınav öncesi kaygılarını paylaşma fırsatı bulduklarını ve hocaların deneyimlerinden ve fikirlerinden yararlandıklarını belirttiler. Seminerde yapılan yanlışların fark edilmesi ve doğru bir şekilde sınav hazırlığı yapmanın önemi vurgulandı. Öğrenciler, özellikle Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya eğitim konusunda verdikleri sürekli desteğin için teşekkür ettiler.

Başkan Avcı, seminerde yaptığı konuşmada öğrencilerin değerli olduğunu ve geleceğin temsilcileri olduğunu ifade etti. Öğrencilere güzel yetişmeleri ve kendilerine olan güvenlerini kaybetmemeleri gerektiğini belirten Avcı, ülke, millet, şehir ve aileleri için faydalı bireyler olmalarını umduklarını dile getirdi. Avcı, ayrıca seminerde yer alan hocalara da katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Regaip Kandili, Kırıkkale’de kutlandı

Sıradaki haber:

Regaip Kandili, Kırıkkale’de kutlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.